CBET LT

Kaip užsiregistruoti CBet?

Pasirinkite registracijos būdą: "Smart-ID", "Mobiliu parašu" arba "Įprastinę registraciją". Pateikite tikslius savo asmens duomenis, kurie sutaps su Jūsų asmens tapatybę patvirtinančio dokumento duomenimis. Suvedus reikiamus asmens duomenis, būsite nukreipti į paskyros aktyvavimo langą, kuriame galėsite pasirinkti Jums patogiausią asmens tapatybės identifikavimo būdą. Lošimų sąskaita atidaroma tuomet, kai nurodyti asmens duomenys teisingi ir yra atliekama asmens tapatybės identifikacija. CBet a...

Kokiais būdais galiu patvirtinti asmens tapatybę?

Asmens tapatybę galite patvirtinti šiais būdais: vaizdo skambučiu "Skype" skambučių platformoje: info@cbet.lt (mailto:info@cbet.lt); vaizdo skambučiu mūsų skambučių platformoje: https://cbet.lt/cbet-ident; naudojant automatinę dokumentų atpažinimo platformą "iDenfy"; naudojant "Smart-ID" aplikaciją; mobiliuoju parašu.

Kaip galiu papildyti lošimų sąskaitą?

Prisijunkite prie savo lošimų sąskaitos, paspauskite ant skilties Įnešimas (https://cbet.lt/deposit#step1) ir įveskite norimą įmokos sumą bei pasirinkite Jums patogiausią mokėjimo būdą. Spauskite mygtuką "Įnešti". Papildomai informuojame, kad įmokos gali būti atliekamos tik iš asmeninių finansinių šaltinių (banko sąskaitos ar elektroninės piniginės) ir tik į asmeninę lošėjo lošimų sąskaitą.

Kokias būdais galiu papildyti lošimų sąskaitą?

Įmokas galite atlikti per "Swedbank", "SEB", "Luminor", "Šiaulių", "Medicinos", "Citadelės" bankų el. bankininkystes; per "Revolut" aplikaciją; "Paysera" ir "Skrill" el. pinigines bei "Visa/MasterCard" mokėjimo kortelėmis.

Kaip užsakyti pinigų išmokėjimą į sąskaitą?

Savo CBet paskyros viršutiniame dešiniame kampe paspauskite ant žmogaus ikonos, pasirinkite skiltį Pinigų išmokėjimas (https://cbet.lt/withdraw#step1), suveskite išmokėjimo sumą ir pasirinkite mokėjimų sąskaitą, į kurią norite gauti lėšas. Išmokėjimo užsakymą patvirtinkite mygtukų "Atlikti išmokėjimą > Patvirtinti" paspaudimu.

Kaip atšaukti užsakytą išmokėjimą?

Savo CBet paskyros viršutiniame dešiniame kampe paspauskite ant žmogaus ikonos, pasirinkite skiltį Pinigų išmokėjimas (https://cbet.lt/withdraw#step1), užsakykite išmokėjimo atšaukimą prie norimo atšaukti išmokėjimo spustelėdami simbolį "X". Atšauktas išmokėjimas į Jūsų lošimų sąskaitą grįš per 1 minutę.

Kiek laiko trunka pinigų išmokėjimas?

Jeigu Jūsų išmokėjimo suma neviršija 400.00€ ir jis yra užsakytas į vieną iš šių sąskaitų: "Swedbank", "SEB", "Luminor", "Šiaulių bankas" arba "Paysera", tuomet išmokėjimas bus patvirtintas artimiausiu darbo laiku. Išmokėjimai iki 400.00€ yra vykdomi darbo dienomis 09:30-01:00 val. ir savaitgaliais 10:30-20:00 val. Jeigu Jūsų išmokėjimas viršija 400.00€ arba yra užsakytas į aukščiau nepaminėtą sąskaitą, tuomet jo patvirtinimas gali užtrukti 1-5 darbo dienas. Išmokėjimai virš 400.00 € yra vykdom...

Ar CBet turi mobiliąją programėlę?

CBet aplikacijos neturi, tačiau, savo patogumui, telefone Jūs galite parsisiųsti CBet greitąją nuorodą. Kaip tai atlikti, plačiau skaitykite skiltyje CBet greitoji nuoroda (https://cbet.lt/cbet-shortcut).

Ką daryti jei neradau savo atsakymo?

Jei neradote savo atsakymo šiame žinyne, pabandykite jį surasti mūsų D.U.K. (https://cbet.lt/duk) skiltyje. Jei vis tik ir ten nepavyks surasti atsakymo į Jums rūpimą klausimą, susisiekite su mumis užpildydami šią kontaktų formą, parašydami el. paštu info@cbet.lt (mailto:info@cbet.lt) arba susisiekdami darbo metu per "Pagalbą gyvai" bei telefonu +370 700 00777 (tel:+370 700 00777).

DARBO LAIKAS

Klientų aptarnavimo skyriaus darbo laikas: Pirmadieniais - Penktadieniais 9:30 - 01:00; Šeštadieniais - Sekmadieniais 10:30 - 20:00. Mokėjimų skyriaus darbo laikas: Pirmadieniais - Penktadieniais 9:30 - 16:00.